Elk jaar trekken duizenden vrijwilligers tijdens de vakanties naar binnen- en buitenland als monitor, kookploeg, verpleegkundige,... om onze grenzeloze vakanties te begeleiden. Ook tijdens het jaar kunnen we steevast rekenen op enthousiaste vrijwilligers voor de organisatie van allerlei activiteiten, het opzetten van vormingen en het meebouwen aan en meemaken van de beweging Kazou.

Opgelet: In het verleden kon je als vrijwilliger op deze website je vakanties en engagementen kiezen en opnemen. We zijn momenteel echter in overgang naar onze nieuwe vrijwilligerssites. Enkel voor je engagementen in de vakanties t.e.m. paasvakantie 2017 dien je deze oude site nog te gebruiken. Ook voor activiteiten die plaatsvinden t.e.m. januari 2017, moet je deze oude site voorlopig nog gebruiken. Voor onze Basiscursussen vind je meer info bij 'Basiscursus' op deze site of bij 'Jij bij Kazou?' op de nieuwe site.

Voor vakanties in zomer 2017 en activiteiten vanaf februari 2017 kan je op de nieuwe site, die de komende maanden nog verder wordt uitgebouwd, terecht.

Geef hier uw e-mail en wachtwoord in.
E-mailadres
Wachtwoord

Navigatie

wachtwoord vergeten?

kandidaat basiscursus?

interesse als vrijwilliger?

hulp?